onze man in brazilie arno vermeulen

Kort daarvoor vergat de grens te vlaggen voor buitenspel. Vermeulen: “Bij twijfel kun je beter niet vlaggen.” Hij zei het zo maar. En de fout had geen gevolgen. Dus kon hij het ook zo maar zeggen.

Onze Man in Brazilië wou die foute buitenspelvlaggert aan zich voorbij laten gaan, maar trok die beslissing terug bij de goal. Onze Man: Hoe kan het nu dat een commentator allerlei fouten maakt, terwijl die voortdurend anderen de maat neemt?

Varane keek voortdurend naar de bal. En Hummels zette hem niet opzij. Ook niet in de herhaling. Maar die opmerking bij buitenspel is nog gekker. Bij twijfel niet vlaggen…

Onze Man heeft eens nagevraagd bij Fransen. En bij Duitsers. Nou, die dachten er tegengesteld anders over. Onze Man zou ook zeggen: bij twijfel vlaggen. Maar Onze Man vindt vooral dat een commentator niet van die gekke dingen moet zeggen. Hij is verdorie geen Theo Koomen die vroeger tijdens de Tour op de radio verslagjes maakte die later op tv helemaal niet bleken te kloppen. Dat kon in de tijd dat er schaarse tv-beelden waren.

Maar goed, het zal de laatste wedstrijd van Vermeulen wel zijn. Want hoe verder in het toernooi, hoe beter het voetbal, hoe beter de commentatoren. Met over een week de finale Nederland-Duitsland met Frank Snoeks.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.