onrust door verplaatsing geldautomaat lberg

Een aantal inwoners van Luttenberg is niet blij met het plan om de geldautomaat van Rabobank in Luttenberg te verplaatsen naar Coop Alfring. Met name de reden van ‘bouwkundige veiligheidsvoorschriften’ blijft volgens sommigen veel te vaag. “Waarom mogen in een grote stad pinautomaten dan gewoon in een buitenmuur?”, is een vraag die door veel Luttenbergers wordt gesteld.

Vanaf 7 juli is de geldautomaat alleen nog te bereiken tijdens de openingsuren van de supermarkt en met name dat leidt tot grote vragen. Op Facebook en op de lokale nieuwssite Parel van Salland regent het reacties van geërgerde inwoners van het dorp.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.