Home / archiefcentraal / onrust door verplaatsing geldautomaat lberg

onrust door verplaatsing geldautomaat lberg

Een aantal inwoners van Luttenberg is niet blij met het plan om de geldautomaat van Rabobank in Luttenberg te verplaatsen naar Coop Alfring. Met name de reden van ‘bouwkundige veiligheidsvoorschriften’ blijft volgens sommigen veel te vaag. “Waarom mogen in een grote stad pinautomaten dan gewoon in een buitenmuur?”, is een vraag die door veel Luttenbergers wordt gesteld.

Vanaf 7 juli is de geldautomaat alleen nog te bereiken tijdens de openingsuren van de supermarkt en met name dat leidt tot grote vragen. Op Facebook en op de lokale nieuwssite Parel van Salland regent het reacties van geërgerde inwoners van het dorp.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.