onbezorgd op vakantie bij saxenburgh groep

Meestal is de vakantieperiode iets om reikhalzend en onbezorgd naar uit te zien. Soms echter levert dit bij mantelzorgers ook stress op, omdat er goede zorg voor vader of moeder geregeld moet worden als zij op vakantie zijn in het buitenland. Ook kan het zijn dat de kinderen op zoek zijn naar goede zorgopvang in de buurt van hun vakantieadres, zodat ze ook tijdens hun vakantie makkelijk langs kunnen gaan bij hun ouder.

De Saxenburgh Groep heeft daar een oplossing voor. De ouderenzorglocaties in De Imminkhoeve te Lemele, ’t Welgelegen in Gramsbergen en Aleida Kramer in Coevorden zetten hun deuren open voor vakantieopvang.

De locaties zijn stuk voor stuk gelegen in fraaie gebieden in het Overijsselse Vechtdal en Drenthe. Lemele ligt aan de voet van de Lemelerberg met z’n schitterende natuur. Voor rolstoelgebruikers is er een verhard wandelpad. Gramsbergen is een pittoresk stadje met een levendige cultuur. Diverse evenementen trekken bezoekers uit de hele regio. Coevorden kent als vestingstadje een rijke historie. De gemeente biedt rust, ruimte, prachtige natuur met uitstekende wandel- fiets- en vaarmogelijkheden en een grote verscheidenheid aan voorzieningen.

De zorgcentra van de Saxenburgh Groep in deze plaatsen staan in de vakantieperiode open voor kwetsbare mensen die afhankelijk zijn van mantelzorg of die al in een zorgcentrum elders wonen. Wie een CIZ-indicatie heeft krijgt de zorg vergoed vanuit de AWBZ. Mensen zonder indicatie betalen een financiële bijdrage.

Voor meer informatie over mogelijkheden en financiën: Afdeling Zorgcontact Saxenburgh Groep, telefoon (0523) 27 66 70 of e-mail zorgcontact@sxb.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.