olde vechte zwembad van het jaar

Met de start van de zomer is ook de 5e editie van de Zwembad van het Jaar Verkiezing begonnen. Dat betekent dat er tot en met 31 juli 2014 op Openluchtbad Olde Vechte gestemd kan worden. Zwembadbezoekers kunnen gedurende de komende weken hun waardering uitspreken over hun favoriete openlucht zwembad en daar mee mooie prijzen winnen. Stemmen kan via staging2.zwembadvanhetjaar.nl.

De Zwembad van het Jaar Verkiezing viert dit jaar haar vijfjarig bestaan. Een mooi moment om de titel te winnen. Bij de openlucht zwembaden kan er nu gestemd worden om de provinciale winnaars te bepalen. In augustus vindt er een korte finaleronde plaats waarin wordt gestreden om de landelijke titel. Stemmen kan via e-mail, Facebook en SMS.

Voor de kwaliteit van het zwembad is het belangrijk om te weten hoe bezoekers onder meer de sfeer, klantvriendelijkheid en hygiëne waarderen. Als het zwembad meer dan 200 stemmen haalt ontvangen wij een benchmarkrapport met beoordelingen en verbeterpunten. Erg waardevol natuurlijk!

De Award Uitreiking van de Zwembad van het Jaar Verkiezing vindt plaats op 1 december 2014 in Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn. Een toplocatie voor een feestelijk evenement, waar de winnaars van de verkiezing hun welverdiende Award in ontvangst mogen nemen.

Net als in voorgaande jaren is ook bij deze editie KiKa maatschappelijk partner van de verkiezing. Met het stemmen wordt geld ingezameld voor dit goede doel en bij de Award Uitreiking wordt een mooie cheque overhandigd. Andere partners van de verkiezing zijn onder meer Diversey en OndernemersUnited. De verkiezing wordt georganiseerd door Vote Company.

Meer informatie over de verkiezing is te vinden via de website: http://staging2.zwembadvanhetjaar.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.