nijmeegse vierdaagse tropische dag

Het was vrijdag een tropische dag in Nijmegen en in het begin was het even flink ploeteren voor de Raalter deelnemers. Ben Heethaar, die met een promoteam van Salland Marketing naar Nijmegen is afgereisd om Salland Wandelland op de kaart te zetten, schreef een verslag.

‘Gelukkig kwam ik al redelijk op tijd door Malden en werd ik onthaald door het fanatieke promotieteam van Salland Wandelland, wâh mooi. De intocht op de Via Gladiola verliep dit jaar een stuk soberder vanwege de vliegramp in Oekraïne. Wandelaars en alle publiek langs de route gingen er respectvol mee om. Ook complimenten voor de organisatie!

Terugkijkend op de 98e editie van de Nijmeegse Vierdaagse: fantastisch weer, top publiek, gezellige wandelaars én ook veel Sallanders. Zelf heb ik met veel nieuwe mensen contact gemaakt en enthousiast gemaakt voor de Sallandse Wandelvierdaagse. In oktober mogen wij veel nieuwe mensen verwelkomen tijdens het Sallandse wandelevenement, dát is zeker. Ik zet een grote krul achter mijn zevende editie, wâh mooi!’

Meer foto’s vind je hier.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.