nieuw terras bagatelle reden voor feestje

Restaurant de Bagatelle in Mariënheem heeft haar terras vernieuwd en dat is reden voor een smakelijk feestje. In het weekend van 18 tot en met 20 juli kun je er daarom terecht voor een bijzonder toepasselijk eetfestijn in de buitenlucht.

Want wat is er lekkerder dan eten bereiden in de buitenlucht? Juist, als het eten in de buitenlucht ook nog voor je bereid wordt. In het eerder genoemde weekend kun je zien, ruiken en proeven wat er allemaal kan op grote barbecues en op zogeheten Green Eggs.

Verwacht geen speklappen en hamburgers van de grill, maar hele zijden zalm en grote stukken procureur en brisket. Je krijgt dat speciale weekend een speciaal menu voorgeschoteld waarvan alle gerechten (dus van borrelhapjes en voorgerecht tot het dessert) van de verschillende barbecues komen.

Samen met ZusenZo Living uit Luttenberg toont de keukenbrigade van de Bagatelle wat er allemaal mogelijk is met de bijzondere barbecues. Zusenzo heeft onlangs het dealerschap van onder meer Green Eggs verworven. Dit zijn keramische barbecues die hele hoge, maar ook lage temperaturen aankunnen.

De Bagatelle heeft onlangs haar restaurantterras vernieuwd. De bestrating is helemaal veranderd en loungebanken hebben hun intrede gedaan. De wind en het geluid worden beperkt door een nieuwe glaswand en tot slot is er nieuw zitmeubilair aangeschaft.

Reserveren voor het weekend van 18 tot en met 20 juli? Of wil je eerst wat meer informatie? Kijk dan op staging2.bagatelle.nl of bel 0572-358484.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.