nederland staat stil bij slachtoffers vliegramp

Het was oorverdovend stil woensdagmiddag rond 16.00 uur in Nederland. Ook in deze regio werd uitgebreid stilgestaan bij de mensen die het leven lieten bij de vliegramp in het oosten van Oekraïne.

Winkelstraten waren leeg, zelfs op campings was het muisstil.

Op verschillende plaatsen wordt woensdag, tijdens de nationale dag van de rouw, stilgestaan bij de slachtoffers. Woensdagmorgen stond de ochtendmis in de Kruisverheffing al in het teken van de slachtoffers van de vliegramp, molens staan de hele dag in de rouwstand, vlaggen hangen halfstok en op verschillende plaatsen werden bijeenkomsten gehouden.

Zo werd er om 16.00 uur in de hal van het Raalter gemeentehuis stilgestaan bij de mensen die het leven lieten bij de vliegramp. Woensdagavond staat pastoor Verweij tijdens de avondmis in Heeten nogmaals stil bij de ramp.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.