mtb route lemele is mooiste van het land

De mountainbikeroute over de Lemelerberg is door de bezoekers van de website MTBroutes.nl verkozen tot mooiste MTB-route van het land. De 13 kilometer lange route over de berg kreeg een gemiddelde waardering van 4,89 punten uit een maximum van 5.

Overigens worden er nog meer routes uit deze buurt positief gewaardeerd door de bezoekers van de site. De route rond Diepenveen staat 26ste. De route in Heeten heeft 4,18 punten gekregen en staat daardoor 47ste.

MTB-route Hellendoorn staat op plek 55, de route bij Deventer op plek 73. Route Ommen staat met 3,44 punten op plek 101. De route bij Hardenberg op plaats 108.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.