minitriatlon rondom zwembad de tippe

Voor de derde keer houden zwemvereniging HERA’11, Fietstoerclub Heikera en Runningclub Lierderholthuis op 16 augustus een minitriatlon organiseren in Heino. Het evenement wordt ondersteund door Seine Wonen. Vertrekpunt is Zwembad De Tippe.

Vanaf 09.00 uur kan er gestart worden. Het gaat om 1/8 triatlon: 500 meter zwemmen, ruim 20 km fietsen en 5 km lopen. Ook kan er in teams als estafette gestart worden waarbij 1 deelnemer zwemt, 1 deelnemer fietst en 1 deelnemer loopt.

De organisatie probeert op gevaarlijke plaatsen verkeersregelaars in te zetten. Echter, het is een recreatieve triatlon. Fun staat voorop. Deelname is op eigen risico, de organisatie verwacht dat iedereen zich verantwoordelijk gedraagt. De organisatie is niet verantwoordelijk voor schade als gevolg van roekeloos gedrag. Tot slot is een fietshelm verplicht.

Omdat deelnemers aan vorige edities mochten voorinschrijven, is er nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op staging2.hera11.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.