mekers en vermeulen winnen heino masters

Erwin Mekers en Paul Vermeulen hebben de derde editie van het golftoernooi Heino Masters gewonnen. Afgelopen zaterdag werd er op Golf & Country Club Hooge Graven in Ommen door inwoners en oud-inwoners van Heino gestreden om de titel Heino Master 2014. Erwin Mekers en Paul Vermeulen waren aan het einde van de dag de winnaars van respectievelijk categorie 1 en categorie 2 en mogen zich een jaar lang ‘Heino Master’ noemen. Uiteraard hoort daar voor de winnaars het ‘rode jasje’ bij zoals dat een echt ‘Masters’ golftoernooi betaamt.

Onder uitermate goede weersomstandigheden en dito baanconditie gingen dit jaar 42 deelnemers van start om een gooi te doen naar de titel Heino Masters. Maar zoals altijd, bleef de gezelligheid bovengeschikt aan het resultaat, hoewel het er bij tijd en wijle serieus aan toe ging. Zo begon Erwin Mekers in eerste instantie voorzichtig door de ballen op ‘safe’ te spelen hetgeen vooral in het begin een aantal bogey’s opleverde. Maar al snel mocht Mekers de eerste birdies noteren waardoor de tennisleraar van TV Heino uiteindelijk een indrukwekkende ronde van 80 slagen (8 boven de baan) bruto neerzette.

Dit resultaat was ruim voldoende voor een dik verdiende eerste plaats met een netto score van 66. Een keurige 2e plaats was er voor runner-up Bram Steijn met 71 slagen, Henry Satink eindigde wederom op de 3e plaats met 80 slagen netto.

In de tweede categorie van golfers met een handicap van 21,1 t/m 36 heroverde Paul Vermeulen na een jaar van afwezigheid de titel in deze categorie. Vermeulen noteerde de ene na de andere bogey wat hem uiteindelijk een resultaat opleverde van 32 stableford punten. Maar ook de vrouwelijke deelneemsters meldden zich bovenaan in het klassement, zo werd Betteke Jonge Poerink verdienstelijk tweede met 29 stableford punten, gevolgd door Afra Sinnige die met 27 punten de 3e prijs in ontvangst mocht nemen

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.