Home / archiefcentraal / loeiende politiesirene voor jarige jop

loeiende politiesirene voor jarige jop

Een vakantie op de groepsaccommodatie van Landal in Nijverdal werd voor één van de gasten onvergetelijk. TOF, een organisatie die vakantie regelt voor mensen met een meervoudige beperking, regelde dat een jarige gast mee mocht in een politieauto. En de politie deed daar nog een schepje bovenop.

De politie auto scheurde met 120 kilometer/uur, gillende sirenes en zwaailichten de weg op. “Dit is dus wat de politie ook doet. De jarige kreeg een fantastische dag, met speciale dank aan Raymond en Melanique”, liet Diana Nijhof weten.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.