leerwerkbedrijf de enk krijgt bus

“Het is echt een uitkomst voor het vervoer van onze cliënten.” Eén van de vaste chauffeurs van Leerwerkbedrijf de Enk uit Raalte doet geen enkele poging om zijn blijdschap te verbergen. Zijn vreugde heeft betrekking op het busje dat sinds kort wordt gebruikt voor al het personenvervoer van het leerwerkbedrijf.

Het busje is volledig gesponsord door Round Table Raalte, een club van ondernemende mannen tussen de 25 en 40 jaar. De leden van Round Table willen graag onderling kennis en ervaringen uitwisselen, maar stellen zich tevens ten doel om een bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Leerwerkbedrijf de Enk is bijzonder dankbaar voor de gulle geste. “Echt super. Deze vervoersmogelijkheid is meer dan welkom!” Ook de leden van de serviceclub zijn trots. “Het is het rijdende visitekaartje van Round Table Raalte.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.