krasse kraaien willen tweede koor oprichten

Plezierkoor de Krasse Kraaien wil wegens het succes van hun eerste koor, een tweede koor oprichten. Een zuivere stem is geen vereiste om in het koor te mogen. En verwacht ook geen druk schema van optredens, want optreden doet het koor niet. Er wordt eens in de veertien dagen gezongen, louter voor het plezier.

Het eerste koor van de Krasse Kraaien bestaat nu drie jaar. Het repertoire loopt van pop tot klassiek en wordt in overleg met de leden bepaald. Kennelijk bevalt het de leden van het koor erg goed, want in drie jaar is er nog niemand opgestapt. Vandaar dat er nog steeds een lange wachtlijst is.

Nu is het idee ontstaan om een tweede koor op te richten vanuit dezelfde gedachte. Start in september 2014. En… in het tweede koor is er nog plek voor nieuwe mannen en vrouwen. De oefenavond is op de donderdag van de even weken van 19.15 uur tot 21.15 uur. De locatie is (voorlopig) Swaenenwoerd.

Wil je informatie of jezelf opgeven? Bel of mail dan even met Yvon Kodden: 06-51750452 of jankodden@tele2.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.