koen bosch in bnns je zal het maar hebben

Raaltenaar Koen Bosch is in het volgende televisieseizoen te zien in het BNN-programma ‘Je zal het maar hebben’. Op 20 juli vinden de opnames plaats, hij wordt dan een dag door een cameraploeg gevolgd.

Bosch werd door de programmamakers benaderd via Facebook. “Ze zochten op de kleine-mensen –site BVKM of ze iemand konden benaderen. Mijn liedje stond daar natuurlijk op (klein maar fijn). Toen zijn ze mij via Facebook op gaan zoeken en hebben ze op die manier contact met mij gezocht.”

Er volgde een lang telefoongesprek en woensdag werd een voorgesprek gevoerd bij Bosch thuis. “Er werd voor de camera een heel interview gehouden over alles wat ik in het leven tegen kom met mijn beperking, aanpassingen enzovoort. Toen heeft ze dat vastgelegd en aan de redactie laten zien in Hilversum. En wat blijkt: ik was gekozen!!”

Wanneer de uitzending van Bosch op tv komt, is nog niet bekend.

Meer foto's