Home / archiefcentraal / kidsbeweegroute in drostenkamp uitgebreid

kidsbeweegroute in drostenkamp uitgebreid

De twee toestellen horen bij de kidsbeweegroute die eind juni geplaatst is en waar iedereen tussen de 0 en 10 jaar gratis gebruik van kan maken. De route is 1 kilometer lang en goed te combineren met een picknick in het Drostenkamp. De route is voortgekomen uit de Raalte Gezond verkiezing.

Het leuke is dat het park steeds aantrekkelijker wordt voor gezinnen met kinderen. Op woensdagmiddag 3 september en 1 oktober zal Landstede met de spelenkar en dus spelmateriaal naar het Drostenkamp komen. En 24 september organiseert De Rode Bank een kids kleurun in het Drostenkamp. Zo worden kids op een leuke manier geprikkeld om te bewegen.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.