kids kleurun color run voor kinderen

“Het is natuurlijk hartstikke leuk om je witte kleren te laten verkleuren in een gezellig en sportief samenzijn, maar nog nergens wordt dit alleen voor kinderen gedaan,” aldus initiatiefnemers Nick In ‘t Veld en Nicole Hemmink van het Kinderdagverblijf. Met dit evenement lijken ze bij de Rode Bank de primeur te hebben. “Juist voor kinderen is dit fantastisch om op een vrolijke manier met beweging in aanraking te komen.” Voor de Rode Bank is dit een mooie gelegenheid om te laten zien waar het Kinderdagverblijf voor staat. De kinderen kunnen alleen, samen met hun schoolklas of sportteam meedoen.

Hoewel het evenement op 24 september speciaal voor de basisschooljeugd van Salland wordt georganiseerd, is iedereen welkom om te komen kijken. Vanaf 14.00 uur ’s middags zijn jong en oud welkom in park Drostenkamp om te genieten van alle kleurtjes en de vrolijke kinderen.

Basisschoolkinderen die graag mee willen doen, kunnen zich door hun ouders laten aanmelden op de site: staging2.kidskleurun.nl. Daar staat alle informatie omtrent het evenement. Een deel van de opbrengst van de Run gaat naar Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.