Home / archiefcentraal / judoka harder wint zilver in polen

judoka harder wint zilver in polen

De derde ronde beeindigde rico de partij vroegtijdig met 2x wazari. Dit tegen de nationaal kampioen van kroatie bij de senioren. De vierde ronde moest hij het opnemen tegen de bulgaar Ivanov (europees kampioen onder 23 jaar). Ook deze partij werd door rico voortijdig beeinigd met 2x en half punt (wazari). Op naar de halve finale tegen de duitser Gutsche. Nadat Rico een voorsprong had genomen raakte gutsche geblesseerd en kon niet verder. Daarmee was de finale bereikt. In de finalemoest hij het opnemen tegen landgenoot De Wit.

Rico kwam eerst op voorsprong, maar verloor na een spannende strijd de partij. Rico, terugkomend van een blessure, was blij met zilver. Samen met het goud in coimbra van maart dit jaar lijkt plaatsing voor ek en wk een stapje dichterbij.

Lees ook

Thema-avond over vitaal buitengebied van GemeenteBelangen

RAALTE – GemeenteBelangen Raalte houdt op maandag 25 oktober de thema-avond ‘Toekomstbestendig en vitaal buitengebied’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.