jeroen wessel zesde in landgraaf

Jeroen Wessel is zaterdag als zesde geëindigd bij de amateurs tijdens de mountainbkewedstrijd in Landgraaf. De club stuurde ons een verslag.

‘Op Wilhelminaberg nabij Snowworld in Landgraaf werd in het weekend van 5/6 juli de tweede mountainbikewedstrijd meetellend voor de topcompetitie verreden. In het uitdagende parcours waren tal van steile klimmen en technische afdalingen opgenomen. ATB & Cyclocross Team Lemelerveld stond met 5 renners aan het vertrek in verschillende categorieën.

Op zaterdag beet Jeroen Wessel het spits af bij de Amateurs. Na een matige start waarbij hij ingesloten raakte reed hij vervolgens weer snel de top tien binnen. Nadat hij in de daarop volgende ronden nog verder opschoof naar voren finishte hij uiteindelijk op een 6e plaats.

Rubin van de Kruisweg kende tijdens zijn wedstrijd bij de Nieuwelingen minder geluk. Na een fenomenale start waarbij hij tal van plaatsen won kwam hij na één ronde op positie zeven door. Een valpartij in een van de afdalingen met een lekke voorband tot gevolg wierp hem ver terug in het deelnemersveld. Rubin reed de wedstrijd nog wel uit als training en finishte in de achterhoede.

Bij de Dames stond Lyan Rensen aan het vertrek. Na een matig begin van de wedstrijd vond ze pas laat het juiste ritme. Pas en de laatste ronden maakte Lyan een aantal plaatsen goed en kwam binnen als 14e.

Dennis van de Kruisweg reed zijn wedstrijd bij de Junioren. Hij kende een off-day en passeerde de eindstreep als 21e. Zijn broer Raymond van de Kruisweg startte bij de Elites/Beloften. In een sterk deelnemersveld begon hij de wedstrijd iets te gretig. Op de zware omloop viel hij wat stil maar herpakte zich goed. Raymond finishte als 30e.

Volgend weekend doen de mountainbikers van het team mee aan het Nederlands Kampioenschap in het Zuid-Limburgse Noorbeek. Kijk voor meer info op staging2.atbteamlemelerveld.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.