indoor soccer competitie bij vital

Bij Vital Centre in Heino wordt vanaf September een 4 tegen 4 indoor soccer competitive gehouden. Inschrijven kan nog. De eerste wedstrijden worden op 8 september gespeeld, de competitie duurt tot april.

Een team bestaat uit minimaal vier en maximaal acht spelers. De minimumleeftijd voor deelname is 16 jaar. Er wordt gespeeld op meerdere doordeweekse avonden. Als je je inschrijft, kun je aangeven op welke twee avonden jij wil spelen.

Deelname kost per team 322 euro. Omgerekend is dat ongeveer 1,90 euro per persoon per avond. Zie staging2.vitalsoccer.nl voor meer informatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.