iedereen komt op het broeklander feest

Broeklander Feest is een feest wat draait om de gezelligheid, de knusheid en de kneuterigheid. Op het feest kom je dié oude bekende weer tegen of die meid waar je vroeger mee in de klas hebt gezeten. Vandaar ‘Iedereen komt, jij toch ook’?

“Piet Zoon komt elk jaar naar de playbackshow op de maandagochtend van het Broeklander Feest. Dit vinden we als Broeklanders geweldig. We willen Piet Zoon dan ook graag aanmoedigen om vooral niet voor de laatste keer te komen,” aldus de feestneuzen van het Broeklander Feest. “Wellicht dan niet meer als Burgemeester maar als bezoeker. De PR-commissie heeft daarom twee borden voor het Gemeentehuis gezet die speciaal aan Piet gericht zijn.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.