huldiging vrijwilligers tijdens het h hartfeest

Tijdens het H.Hartfeest in Lemelerveld zijn, naar goede gewoonte, de mensen die zich al 25 jaar belangeloos inzetten voor de parochie, in het zonnetje gezet. Na afloop van de eucharistieviering werden in het parochiecentrum drie vrijwilligers gehuldigd. Dit onder het genot van koffie, een hapje en een drankje.

De penningmeester van de Locatieraad haakte in zijn toespraak in op de feestdag van de heilige Petrus en Paulus; mensen die zich op een bijzondere manier verdienstelijk hebben gemaakt voor de geloofsgemeenschappen van toen. Je zou onze vrijwilligers als de heiligen van nu kunnen zien. We kunnen niet zonder en we zijn trots op hen.

Hij bedankte en prees, Marijke Nijenhuis, Johan Viskaal en Thea van der Kolk voor hun jarenlange inzet. De jubilarissen kregen vervolgens een oorkonde en bloemen aangeboden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.