hertenkamp raalte weer helemaal up to date

De oplettende voorbijganger of regelmatige bezoeker heeft het vast al gezien. In het Hertenkamp aan de Blekstraat in Raalte zijn onlangs diverse nieuwe voorzieningen gerealiseerd. Dit is mogelijk gemaakt dankzij sponsoring van de Round Table uit Raalte, een club van ondernemende mannen tussen de 25 en 40 jaar.

De Round Table wil graag onderlinge kennis en ervaringen uitwisselen, maar stelt zich tevens ten doel om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Bij het Hertenkamp heeft de club er voor gezorgd dat de beestjes naast een aantal nieuwe voederbakken, slangenhaspels en windschermen, de komende twee jaar verzekerd zijn van voldoende en goed voer. Beheerder en dierenverzorger meneer Nikamp toonde zich opgetogen over de geste van de Round Table. “Echt top dat jullie serviceclub dit voor Raalte en omgeving mogelijk maakt.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.