heino is serie ehboers rijker

Op donderdag 12 juni 2014 hebben alle cursisten van de EHBO vereniging Heino met succes hun opleiding voor het EHBO diploma afgesloten! Het examen, afgenomen door een examenteam van Het Oranje Kruis, was het afsluitende onderdeel van de opleiding EHBO, waarbij zij gedurende 12 lessen onder begeleiding van kaderinstructeur Els Brok, leerden om de juiste Eerste Hulp te verlenen.

Zij zijn nu allen in staat om te handelen bij levensbedreigende situaties als een hersenbloeding of verstikking. Maar ook zijn zij in staat om een epileptische aanval, een kneuzing of breuk, oververhitting of onderkoeling en kleine letsels als tekenbeten, te herkennen en de juiste Eerste Hulp handelingen uit te voeren.

Heb je ook belangstelling voor een EHBO opleiding of wil je leren reanimeren?

Heb je een EHBO diploma en wil je deze geldig houden? Of wil je je vaardigheden in de praktijk brengen? Kom bij onze vereniging: leerzame en (niet te vergeten) gezellige cursus avonden. Posten in je eigen woonomgeving waar je op zo’n moment klaarstaat voor je plaatsgenoot als er iets is gebeurd en iemand hulp nodig heeft .

Kijk op staging2.ehboheino.nl voor meer informatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.