heilig kruis herdenkt slachtoffers mh17

De pastoor vertelt dat tijdens de ochtendmis in de Kruisverheffing aandacht is geweest voor nabestaanden. “Ook hebben we de slachtoffers herdacht.” Woensdagavond, tijdens de avondmis in Heeten, wordt er stilgestaan bij de slachtoffers en nabestaanden. “En ook tijdens de diensten van dit weekend in de preek.”

Verweij laat weten dat de klokken van de Kruisverheffing woensdag van 15.55 uur tot 16.00 uur luiden. Daarna nemen ze ook bij de parochie een minuut stilte in acht. “Net als afgelopen vrijdag hebben we vandaag de vlag halfstok hangen.”

Wie woensdag een kaarsje aan wil steken of even in de kerk stil staan bij wat er gebeurd is, kan er de hele dag terecht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.