heikera verlengt sponsorcontracten

Fietstoerclub Heikera uit Heino en haar sponsors verlengen hun contracten met 3 jaar. Voor eigenaar Dick Middag bijvoorbeeld van DICKS Fietsen past het nieuwe contract uitstekend bij de uitstraling die zijn zaak zoekt. Heikera rijdt inmiddels in een nieuw fris clubtenue.

Naast A-sponsor DICKS Fietsen kent Heikera Seine Wonen Heino en LENS accountants als B-sponsor. C-sponsors zijn Auto Service Heino, Mensink Heino Siersmeedwerk, Oortwijn Zalen, Schipper & Schipper Schilderwerken, Vincent Hartman Fotografie en Wonink Vloeren.

Heikera geniet vooral grote naamsbekendheid als organisator van toertochten zoals de Voorjaarstocht, de Kermistoer, Blokje Om enzovoorts. Wat veel mensen niet weten is dat de club ook over een eigen toerafdeling beschikt die wekelijks in clubverband trainingstochten fietst en regelmatig deelneemt aan NTFU-toertochten in de regio.

FTC Heikera heeft 175 leden in de wijde omgeving. De club kent een breed aanbod van trainingsgroepen. Jong en oud is welkom. Sinds 2010 kent Heikera sponsors. Inmiddels start een tweede termijn. Heikera is daarom blij met de verlenging van haar sponsorcontracten. Ondersteuning door het bedrijfsleven is van groot belang. Niet alleen voor de club maar ook voor de sponsors. Zij tonen daarmee hun maatschappelijke betrokkenheid met een sportvereniging.

Voor meer informatie, zie: staging2.heikera.nl en staging2.facebook.com/FTCHeikera

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.