getraind zooitje goed getraind voor toernooi

En de scheidsrechters waarvan er enkele al vele jaren zich inzetten,waren ook nu weer aanwezig.

Vanaf half 10 s’morgens werden er wedstrijden gespeeld. Op drie velden. Er werd sportief doch wel fanatiek gestreden. En na een buitje was iedereen extra opgefrist. En werden de vier finalisten genoemd: Team Trui, De Knooiers, Getraind Zooitje en Frico Campina.

Alie de Boer en Gerdien Veurink die de touwtjes strak in handen hadden gaven het fluitsignaal voor deze wedstrijden. Daar kwamen als winnaars uit Getraind Zooitje en De Knooiers die de finale gingen spelen in 20 minuten. De Knooiers wonnen de eerste set met gemak 22-6. Maar Getraind Zooitje gaf het nog niet op en kwam sterk terug waar ze de set wonnen met 16-15. Dus werd er een derde set gespeeld .Allebei de groepen dachten die kunnen we winnen. En de bal ging vaak heen en weer punt hier punt daar,het ging aardig gelijk op. maar de Knooiers kwamen net iets te kort en de set werd gewonnen met 15-12 door Getraind Zooitje die er met de felbegeerde wisselbeker vandoor ging gesponsord door Thea Dijkema en Louis van Vilsteren. Tevens kregen zij nog een leuke attentie gesponsord door Keramiek ‘De Engel’.

Tweede werden De Knooiers,derde Frico Campina en vierde Team Trui. De EHBO kon weer naar huis na een rustige dag gehad te hebben. De voorzitter Martha Spijkers van de Oranje Vereniging bedankte iedereen voor een gezellige en sportieve dag. Na afloop werd er nog gezellig nagepraat en hier en daar de BBQ aan gestoken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.