geheime opnames in klompenatelier

In het diepste geheim hebben dinsdagavond opnames van de Duitse tak van productiemaatschappij Eyeworks plaatsgevonden bij Klompenatelier Dijkman in Luttenberg. Het resultaat van die opnames is komend tv-seizoen te zien op de RTL Duitsland.

Voor welk programma de opnames waren, kan en mag Martin Dijkman van het atelier niet vertellen. “Ik heb beloofd om dat niet te doen, en dat doe ik dus ook niet.” Wel vertelt de klompenmaker dat er dinsdagavond vier personen gefilmd zijn in zijn zaak. “Erg veel oog voor het atelier was er niet, meer voor de winkel. Er werd gespeeld dat er klompen gepast en gekocht werden.”

Dijkmans atelier is overigens vaker door tv-ploegen uit het buitenland bezocht. Zo heeft zijn atelier ook wel eens een rol gespeeld in het Discovery-programma Die Lüdolfs.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.