geef je op voor de optocht van stoppelhaene

Wil jij onderdeel zijn van één van de grote spektakels van Stöppelhaene? Donderdag 28 augustus staat de grote Stöppelhaene-optocht op het programma. Mensen uit Salland, maar ook toeristen uit heel Nederland kijken hun ogen uit.

In de optocht is nog ruimte voor nieuw talent. Wil jij, met een kleine óf een grotere groep mensen, onderdeel zijn van dit spektakel? Dat kan! Het levert je in ieder geval een hele leuke voorbereidingstijd op én bewondering van de omstanders tijdens de optocht.

Niet alleen een grote praalwagen is leuk om te zien in de optocht, dit jaar wil de organisatie ook mensen motiveren om te beginnen met het maken van een kleinere praalwagen. Makkelijker te maken en minder groot. Vaak kun je de kleinere praalwagens hartstikke goed in de garage kwijt. Je kunt een kleine praalwagen maken met familie een groepje vrienden of buren. Als je je opgeeft komen de commissieleden van de optocht je een keer bezoeken en krijg je 2,5 kilo lijm gratis.Ook kunnen ze jullie tips geven over het maken van de wagen.

Dit jaar zijn er ook prijzen beschikbaar gesteld voor kleinere praalwagens, net als voor de grote wagens. Er wordt startgeld toegekend, maar ook prijzengeld. En je hebt altijd prijs. Als je de wagen ook nog in de praalwagentent neerzet, krijg je ook nog een vergoeding. Lijkt het je leuk om eens mee te doen dan kan dat betrekkelijk eenvoudig. Meer info kun je krijgen bij de commissieleden, bellen kan altijd met Dinie Overmars: 06-19878236.

Zie voor meer informatie ook de vernieuwde website van Stöppelhaene: staging2.stoppelhaene.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.