fiets m dr in met de treffers

De kwalificaties worden door speciaal geselecteerd groepje Heetenaren gejureerd. Met na-tuurlijk onze vaste prijzen de snelheidsprijs, de creativiteitsprijs en de hilarische pechprijs. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen en een lekker drankje bij ons te komen nuttigen langs de waterkant. Een warme douche en droge kleren is eveneens aanwezig. Natuurlijk mag iedereen die wil meedoen die dag! En mocht je niet kunnen zwemmen? Geen zorgen, want Duikersvereniging Raalte en EHBO Heeten staan voor je paraat.

En voor onze echte creatievelingen, eigen creaties zijn natuurlijk weer van harte welkom. Wat zijn de minimale eisen voor jouw creatie dit jaar? Één wiel voor en één wiel achter! Wij hebben er in ieder geval al zin in om eens flink nat te worden. Jullie ook? Of weet je zeker dat je droog zult overkomen? Dan zien we jullie graag op zondag 13 juli.

TOT DAN!

Groetjes,

J.V. de Treffers uit Heeten

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.