familie saaltink wint toernooi bij smhc

Voor het familie toernooi bij SMHC verzamelden afgelopen zondag alle acht teams zich bij het clubhuis van SMHC. Zo deden onder andere familie van Aartsen, dames en co team 1 & 2, PLUR en favoriet familie Saaltink mee. Dj Normen stond al klaar achter z’n draaitafel en na de koffie kon het toernooi beginnen.

Veel mensen hadden zich goed aan het thema ‘Woodstick’ gehouden en mooi uitgedost kon iedereen het veld op. Na acht wedstrijden in twee poules, werden de halve finales gespeeld.

Familie van Aartsen, de Gappies, Dames en co 2 en Familie Saaltink. Daarna de finale: Familie van Aartsen tegen Familie Saaltink. Met veel support vanaf de kant heeft uiteindelijk Familie Saaltink de beker mee naar huis genomen.

Ook zijn er nog shoot outs gespeeld. Met speciaal voor de kinderen onder de 13 keeper Douwe uit jongens c1 en voor de ouderen Arjan uit Heren 1. Al met al een erg gezellige, sportieve, zonnige en dankzij Dj Normen een muzikale dag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.