erwin scholten en hans strijkveen onder par

Met een ronde van 52 voor Erwin Scholten en een rondje 53 voor Hans Strijkveen waren zij de grote mannen in Lemele dit weekend. De heren liepen daarmee twee en één onder par. Pitch & Putt Lemele stuurde een verslag van de wedstrijd van dit weekend.

‘Met een ronde van 55 slagen liepen Jan Willem van den Berg en Jos Harmsen één boven par. Bert Duerink kwam in 59 slagen rond, Henri Duerink had een slag meer nodig voor de 18 holes op de Pitch en Putt Golfbaan te Lemele. Willem van de Linde en Jan Hekman hadden elk 62 slagen nodig deze ronde. Met 63 en 65 slagen kregen Ties Straatman en Gerrit Tempert ook punten bijgeschreven deze week voor het tussen klassement strokeplay.

Voor het stableford klassement scoorde Ties Straatman 40 punten, Erwin Scholten, Hans Strijkveen en Bert Wolberts 37 stableford punten. Ties voor zijn ronde van 63 slagen, Erwin voor 52 slagen, Hans voor zijn 53 slagen. Jan Willem van den Berg en Bert Duerink kregen voor hun ronde 55 en 59 slagen 36 stableford. Bij strokeplay is het van belang met zo min mogelijk slagen de 18 holes te bedwingen, bij stableford wordt rekening gehouden met de handicap (niveau van de speler) en zijn dus alle spelers met elkaar te vergelijken. In de tussenklassementen veranderde er niet veel.

In het strokeplay klassement blijft Hans Strijkveen koploper met 140 punten, op ruime afstand gevolgd door Jan Hekman met 114 die weer 12 punten voor staat op Jan Willem van den Berg. Henri Duerink staat hier vierde met 79 punten. Ook in het stableford klassement gaat Hans Strijkveen op kop met 101 punt. Wim van der Linde met 69, Henri Duerink met 67 en Tony Reimink met 65 en Jan Hekman met 63 punten zijn hier de achtervolgers. Zie voor de volledige uitslag staging2.nppb.nl baan Lemele.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.