Home / archiefcentraal / edwin ophof snelste niet holtenaar bij triatlon

edwin ophof snelste niet holtenaar bij triatlon

Raaltenaar Edwin Ophof is zaterdag bij de Triathlon Holten op de Olympic Distance in de categorie ‘niet-Holtenaren, mannen’ als eerste geëindigd. Hij legde het parcours zwemmend, fietsend en hardlopend af in 2:09:38. In het totaalklassement was Ophof de op twee na snelste. Allen Holtenaren Marco en Mark Muller waren sneller.

De 30ste editie van deze triatlon had weer een mooi parcours voor de deelnemers in petto. Ook oud Olympisch schaatskampioen Mark Tuitert deed samen met zijn broers mee. Met namen op het fietsonderdeel was hij zijn broers Bas en Rob te snel af.

De afstand waar de meeste mensen aan meededen blijft toch de achtste triathlon, waar veel recreanten maanden voor getraind hebben om de finish te halen. Onder luid gejuich van familie, vrienden en dorpsgenoten liepen de sportievelingen het centrum van Holten binnen en trotseerden de flinke regenbui die het hardlopen niet makkelijker maakte.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.