eagles wint eenvoudig van voorwaarts

Go Ahead Eagles heeft zaterdagmiddag met 0-6 gewonnen van Voorwaarts Twello. De doelpunten in het oefenduel kwamen op naam van Kolder (2x), Van Ooijen, Reimerink, Van der Linden (p) en Schalk.

Al na zes minuten was het zaterdagmiddag voor de eerste keer raak. Marnix Kolder schoot knap binnen. Vervolgens was Peter van Ooijen die de Deventenaren op een 0-2 voorspring zette met een intikkertje. Datzelfde deed Jules Reimink even later op aangeven van Nick de Bondt. Vlak voor rust werd het ook nog eens 0-4. Jop van der Linden werkte een penalty tegen de touwen na een overtreding op Kolder.

Na rust zakte het tempo bij Go Aheaed Eagles iets in. Invaller Schalk maakte nog, dankzij een uitstekende combinatie met Kolder, voor de 0-5. Even later was het Kolder die ook nog voor zijn tweede van de middag tekende en de einduitslag bepaalde op 0-6.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.