Home / archiefcentraal / eagles wil selectiefoto voor volle b side

eagles wil selectiefoto voor volle b side

Go Ahead Eagles biedt haar fans vrijdag de kans om deel uit te maken van de selectiefoto voor komend seizoen. Tijdens de jaarlijkse fotopersdag wordt de elftalfoto namelijk gemaakt voor de B-side, die gevuld wordt met supporters om als achtergrond te dienen. Een unieke opzet in Nederland.

Tijdens het plannen en organiseren van de fotopersdag kwam spontaan de vraag naar boven: “Waarom zetten we de twaalfde man eigenlijk ook niet op de selectiefoto?” Go Ahead Eagles biedt de fans als antwoord op die vraag graag de kans om inderdaad deel uit te maken van de selectiefoto voor het aankomende seizoen.

Hoe het in z’n werk gaat? Heel simpel. Meld je op vrijdag 11 juli om 14:30 uur bij de ingang van de B-Side. De poorten zullen opengaan op het moment dat de selectie klaar zit voor de foto. De aanwezige fans zullen hierop de B-Side bevolken, waarna deze tribune, gevuld met supporters, als achtergrond dient voor de selectiefoto.

Hul je vooral zoveel mogelijk in het rood-geel! Shirts, sjaals, petten: hoe meer in de clubkleuren, hoe beter!

Lees ook

ProWork Salland Open bij TC Mariënheem

MARIËNHEEM – Tennis Club Mariënheem houdt dit jaar van maandag 6 tot en met zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.