Home / archiefcentraal / eagles simpel langs terwolde schalk uitblinker

eagles simpel langs terwolde schalk uitblinker

Go Ahead Eagles heeft haar eerste oefenwedstrijd van het seizoen moeiteloos gewonnen van SV Terwolde. De rood-gelen speelden, zoals gebruikelijk, de openingswedstrijd van het seizoen in Terwolde, maar waren duidelijk niet van plan rustig aan te doen met de plaatselijke SV. Na 90 minuten stond er een 1-18 eindstand op het scorebord.

Terwolde hield ruim 20 minuten stand, maar na de openingstreffer van Jeffrey Rijsdijk (’22) was de ban gebroken. Marnix Kolder (2), Bart Vriends, Deniz Türüc (2) en Jules Reimerink zetten Eagles nog voor rust op een 0-7 voorsprong.

Na rust ging de ploeg van Foeke Booy door met waar het gebleven was. Met name aanvaller Alex Schalk, die deze transferperiode overkwam van NAC Breda, maakte indruk. Met drie doelpunten achter elkaar tilde hij de voorsprong naar 0-10.

Ten Den (2), Rijsdijk, nog twee maal Schalk, Van Ooijen en Lambooij brachten het verschil tot 17. Vervolgens kreeg Terwolde de uitgelezen mogelijkheid voor een eretreffer. De thuisploeg kreeg een penalty en wist die te benutten: 1-17.

Het slotakkoord was voor Teije ten Den. Hij zette de eindstand op 1-18.

Lees ook

Koken voor Kerels in de Mozaïek

LEMELERVELD – Er zijn nog enkele plekjes vrij voor de cursus Koken voor Kerels in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.