eagles simpel langs terwolde schalk uitblinker

Go Ahead Eagles heeft haar eerste oefenwedstrijd van het seizoen moeiteloos gewonnen van SV Terwolde. De rood-gelen speelden, zoals gebruikelijk, de openingswedstrijd van het seizoen in Terwolde, maar waren duidelijk niet van plan rustig aan te doen met de plaatselijke SV. Na 90 minuten stond er een 1-18 eindstand op het scorebord.

Terwolde hield ruim 20 minuten stand, maar na de openingstreffer van Jeffrey Rijsdijk (’22) was de ban gebroken. Marnix Kolder (2), Bart Vriends, Deniz Türüc (2) en Jules Reimerink zetten Eagles nog voor rust op een 0-7 voorsprong.

Na rust ging de ploeg van Foeke Booy door met waar het gebleven was. Met name aanvaller Alex Schalk, die deze transferperiode overkwam van NAC Breda, maakte indruk. Met drie doelpunten achter elkaar tilde hij de voorsprong naar 0-10.

Ten Den (2), Rijsdijk, nog twee maal Schalk, Van Ooijen en Lambooij brachten het verschil tot 17. Vervolgens kreeg Terwolde de uitgelezen mogelijkheid voor een eretreffer. De thuisploeg kreeg een penalty en wist die te benutten: 1-17.

Het slotakkoord was voor Teije ten Den. Hij zette de eindstand op 1-18.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.