drie sallandse markten de streek op zijn best

Op de Streekmarkt in het centrum kun je typisch Sallandse producten kopen. Op de Sallandse Streekmarkt Raalte doe je lekker en gezond inkopen en doe je inspiratie op voor in je eigen keuken. Meer dan twintig producenten presenteerden hun ambachtelijke en smaakvolle producten die met liefde zijn geproduceerd. De producenten vertellen je graag over hun bedrijf en de smaakvolle producten.

De bottermarkt toonde de oude ambachten. Een stoelenmatter mag niet ontbreken, Kruudmoes is natuurlijk present.

Op alle woensdag tot en met 20 augustus staan op de Grote Markt in Raalte van 9.00 uur tot 14.00 uur ongeveer twintig kramen met streekproducten. De markt wordt georganiseerd door de gemeente Raalte in samenwerking met Salland Marketing.

Kijk voor meer info op: staging2.sallandsestreekmarkt.nl, volg op Twitter @Sallandmarkt en like Sallandse Streekmarkt op Facebook.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.