doorstart tcr vervoer deventer en zutphen

TCR BV is nog in afwachting van een tijdelijke toezegging van de gemeenten Raalte, Olst-Wijhe, Deventer en Zutphen om het leerlingenvervoer te mogen blijven verzorgen tot minimaal 1 januari 2015. TCR BV heeft een kort geding aangespannen tegen de voorlopige gunning van het leerlingenvervoer van bovenstaande gemeenten. Bij een positieve uitkomst zal dit ruim 70 banen extra kunnen opleveren.

De afgelopen twee weken kon het vervoer gecontinueerd worden onder de vlag van de curator, vanaf 12 juli zal dit onder de verantwoordelijkheid van TCR BV in Raalte vallen. De vervoersactiviteiten zullen in afgeslankte vorm verder gaan en vanuit de vestiging in Raalte aangestuurd worden.

TCR bv is verheugd deze doorstart te kunnen maken om continuïteit te kunnen bieden aan de klanten en dat hierdoor veel arbeidsplaatsen veilig gesteld kunnen worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.