dit zijn de mooiste bokken uit de regio

Kampioen wit boklam werd Marco van de fam Eikelboom uit Dalfsen. Bij de toggenburger boklammeren ging het kampioen en reservekampioenschap naar 2 volle broers Dimitri werd kampioen en Doron reserve beidde dieren zijn van W Boers uit Den Ham. Maikel van de fam schuurman uit Dalfsen werd kampioen bij de bonte boklammeren en Maikel 49 van E Schottert uit Giethmen werd hier reservekampioen.

Algemeen kampioen boklam werd Dimitri van W Boers uit Den Ham. Bij de oude witte bokken werd Zoran van E Schottert uit giethmen kampioen. Tjedmar Niels van K Roze uit de vinkenbuurt werd kampioen bij de toggenburger bokken Tjedmar Melle van de fam Jansen uit Daarle werd hier reserve. Bij de bonte bokken ging het kampioenschap naar 2 stalgenoten Jordi v ´t Wad werd kampioen en Ouwedykster Chris reservekampioen beidde bokken zijn van de fam Kleinlugtebelt uit vroomshoop. Algemeen kampioen werd Zoran van E Schottert uit Giethmen.

Meer foto's