dieksiepop viert prachtige tiende verjaardag

Tot laat in de avond een heerlijke temperatuur, een berg gezellige mensen en vooral goede muziek. Dat waren zondag de ideale ingrediënten voor de tiende editie van Dieksiepop bij Haarle. Op het feest is niets te gek: Dansen op de bar, in de tentpalen klimmen, een duik in de zwembadjes en een bankstel dat het einde van de avond niet haalt.

De muziek liet ook dit jaar niets te wensen over. Veelbelovende bands als Taymir en The City Killers lieten zich van hun beste kant zien. Taymir brak in 2013 door met hun single ‘Aaaaah’. In november 2013 werd dit zelfs de nieuwe 3FM megahit. Na optredens op Dauwpop en Pinkpop staan zij volgende week ook te schitteren op de Zwarte Cross. De Stacked Actors lieten voor de laatste keer hun covers van de Foo Fighters horen. Na dit optreden zullen zij zich volledig richten op hun nieuwe band Wolfskop.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.