Home / archiefcentraal / deventer maakt zich op voor boekenmarkt

deventer maakt zich op voor boekenmarkt

De 26ste editie van de Deventer Boekenmarkt staat voor de deur. Op 3 augustus staan bijna 900 boekenkramen aan de IJsselkade en in de historische binnenstad. Hiermee is dit nationale boekenevenement uitgegroeid tot het grootste van Europa.

Het aanbod tijdens de Deventer Boekenmarkt varieert van kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips en van boeken over sport tot geschiedenisboeken. Je kunt terecht bij boekhandelaren en antiquariaten uit heel Nederland. Daarnaast is er ook muziek en kunst en zijn er speciale exposities die je kunt bezoeken.

De Deventer Boekenmarkt is elk jaar van 09.30 tot 17.30 uur. De toegang is gratis. Het volledige programma vind je op [url]www.deventerboekenmarkt.nl[/url]

Transferium

Bij de A1 is van 07.30 uur tot 18.00 uur een transferium. Je kunt hier parkeren en tegen betaling per bus naar de boekenmarkt. Het transferium wordt op de A1 aangegeven met tekstborden ‘parkeren + buspendel boekenmarkt’.

Plattegrond

De route van de boekenmarkt vind je op de plattegrond van de Deventer Boekenmarkt. Hierop staat ook andere informatie, zoals de halte van de pendelbus en de locatie van toiletten en geldautomaten. De plattegrond vind je hier

Lees ook

Alternatieve SW4D met versnaperingen onderweg in de herfstvakantie

RAALTE – De uit Coronanood geboren eerste Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse van 2020 heeft met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.