Home / archiefcentraal / deltion prijst huisartsenpraktijk heino

deltion prijst huisartsenpraktijk heino

Voorafgaand aan de diploma-uitreiking van de opleiding Doktersassistent op het Deltion werden drie huisartsenpraktijken in het zonnetje gezet. Huisartsenpraktijk Heino, Huisartstenpraktijk De Eecken Nunspeet en Praktijk Dokter Leeuw Frederiksoord ontvingen het keurmerk Top-opleidingspraktijk uit handen van Deltion en Medrie.

Top-opleiders

De Eecken uit Nunspeet ging er met de eerste prijs vandoor. Zij werden vooral gewaardeerd voor hun persoonlijke aandacht voor de student en het goede contact met de opleiding. Daarbij geven ze de student veel verantwoordelijkheid en zoeken ze intensief contact op met de mbo-school. Praktijk Dokter Leeuw uit Frederiksoord blinkt uit in de tijd en rust die ze nemen om studenten te begeleiden. Daarnaast stimuleren ze studenten door ze veel positieve aandacht te schenken. Huisartsenpraktijk Heino motiveert studenten om veel kennis op te doen tijdens hun stage, waarbij ze naast schoolopdrachten de student ook extra opdrachten laat uitvoeren.

Handen in één

Bert Beun (voorzitter van bestuur Deltion College) en Bas Noordzij (huisarts, directeur Medrie regio Zwolle) overhandigden de oorkondes. Deltion en Medrie werken nauw samen om de student goed voor te bereiden op hun toekomstige baan. En een goede stage is daarbij essentieel. “Het uitreiken van een oorkonde toont dankbaarheid naar de huisartsenpraktijken voor hun tomeloze inzet. Studenten leren bij Deltion de theorie en een deel praktijk, maar we kunnen niet zonder het bedrijfsleven.” besluit Bert Beun zijn speech.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.