Home / archiefcentraal / deel zonnehof verder als hofplein

deel zonnehof verder als hofplein

De afdeling voortgezet onderwijs van De Zonnehof gaat verder onder naam Hofplein. De officiële naam van de school wordt SO de Zonnehof / VSO Hofplein. De Zonnehof is een school voor speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs aan moeilijk lerende kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 20 jaar.

Tot nu toe behoorden beide afdelingen van de school wettelijk tot het primair onderwijs, vanaf 1 augustus 2014 behoort het VSO wettelijk tot het voortgezet onderwijs. Om deze overgang te onderstrepen is gekozen voor een nieuwe naam voor de VSO-afdeling.

Er is ook een meerwaarde voor de oudste leerlingen die voorheen hun hele schoolloopbaan op de Zonnehof zaten, maar nu ook echt een gemarkeerde overstap kunnen maken. Dit zal een bijdrage leveren aan hun gevoel van eigenwaarde. Donderdagmiddag is tijdens een feestelijke bijeenkomst met leerlingen, ouders en genodigden de nieuwe naam onthuld.

Lees ook

Gratis cursus Kennismaken met Mindfulness

OLST/WIJHE – Impluz biedt vanaf maandag 31 januari de gratis cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.