de tippe ontvangt 25000ste bezoeker

Remco de Groot (7 jaar) is de 25.000ste bezoeker van zwembad de Tippe in Heino. Daardoor kreeg hij uit handen van Joke Derksen van het Sportbedrijf Raalte en Jacques Seine van Stichting Vrienden van de Tippe een NERF Super Soaker, een VVV bon en een zwemabonnement voor het volgende zwemseizoen.

Ook voor de komende dagen zijn de weersverwachtingen erg goed. Sportbedrijf Raalte en de Stichting Vrienden van de Tippe hopen de rest van het zwemseizoen dan ook nog veel meer bezoekers te ontvangen. Tot en met zondag 17 augustus is het zwembad in Heino uitgebreid geopend en geldt de mooi weer – slecht weer regeling niet.

Het seizoen bij de Tippe loopt vervolgens door tot zaterdag 30 augustus. Meer informatie over zwembad De

Tippe en de openingstijden vind je op staging2.sportbedrijfraalte.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.