de pompedoers jubileren er op los

Gezelligheidskoor De Pompedoers uit Heino bestaat dit jaar 12,5 jaar. Dat alleen al is iets bijzonders en een extra reden voor speciale activiteiten in Heino en Laag Zuthem en Lierderholthuis. Na honderden optredens in binnen- en buitenland is het dertigkoppige koor nog steeds een hechte groep vol warme vriendschap.

Destijds – kort voor de Heinose Pompdagen – is gezelligheidskoor De Pompedoers ontstaan dankzij een initiatief van voorzitter Jan Hageman. Het koor ontwikkelde zich naar een prima niveau. Ook daardoor werd diverse keren het buitenland aangedaan.

Zo werd er gezongen in Letland, Canada, Spanje, Duitsland en Oostenrijk In 2012 en in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen werden De Pompedoers geprezen voor hun aanstekelijk enthousiasme en zelfs gecertificeerd voor hun geweldige concert in het wereldberoemde Slot Schönbrunn. In september gaat de reis naar Engeland om daar sfeer en gezelligheid te brengen.

Zaterdagmorgen 23 augustus om 10.30 uur (tijdens De Pompdagen en het Daggie Old Heino) zal er een speciaal en gezellig jubileumoptreden zijn bij Zaal Oortwijn in Heino. Dit optreden is bedoeld voor de Zonnebloem en het Rode Kruis.

Die zelfde zaterdag van 13.30 uur tot 17.00 uur zingt gezelligheidskoor De Pompedoers (op de nieuwe locatie voor het jaarlijks korenfestival) in de Hervormde Kerk. Het belooft daar een prachtig feest te worden, want ook shantykoor De Stuwzangers uit Vilsteren en smartlappenkoor Heerlijk Leed uit Emmen zijn dan van de partij.

Voor elk wat wils en… een leuke gelegenheid om lekker mee te doen en mee te zingen. Alles mag. Niets moet.

Wat later zullen De Pompedoers het nog eens dunnetjes overdoen in Lierderholthuis en Laag Zuthem. 29 augustus in Lierderholthuis bij de opening van het dorpshuis en 24 oktober in Het Trefpunt in Laag Zuthem.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.