danique uit marienheem voor altijd in madurodam

Madurodam is voor het eerst sinds 1952 op zoek naar nieuwe bewoners. Deze zomer maken alle kinderen tot 13 jaar dagelijks kans om een nieuwe bewoner te worden van het park met een mini 3D kopie van zichzelf. Deze “nieuwe generatie” bewoners wordt door middel van 3D printing vervaardigd. De poppetjes van de winnaars komen uiteindelijk in het park ‘wonen’. De winnaars ontvangen bovendien een Madurodam-jaarabonnement dat geldig is voor de winnaar plus vier introducés.

Kinderen kunnen deze zomer in de Fantasitron, een futuristische 3D omgeving, een digitale 3D kopie van zichzelf laten maken. In juli en augustus selecteert de Fantasitron willekeurig honderden winnaars die een schaal 1 op 25 poppetje van zichzelf winnen. Deze worden na de zomer in Madurodam geplaatst.

Na het maken van de 3D kopie in de Fantasitron ontvangen bezoekers een e-mail met daarin de 3D kopie als Madurodam poppetje. In deze mail staat ook een link naar de online webshop, waar het poppetje kan worden besteld in allerlei soorten en maten.

Voor meer info, het stripverhaal over hoe de Fantasitron in Madurodam is terechtgekomen of tickets, ga naar staging2.madurodam.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.