corinne beumer is de nieuwe tweetkonte

Voor Léon van Bon zit de Tour er op en zijn bestaan als Sallandse Tweetkonte is ook achter de rug. We hebben Léon de afgelopen maan leren kennen als een fotograferend vakman. Met oog voor het weer (weer de regen in) en zijn omgeving (Parijs, here we come). Bij Mart Smeets aan tafel bleek ook dat Leon het razend druk heeft gehad de afgelopen maand. En dat is knap, want als fotograaf kom je vandaag de dag niet zo maar meer aan de bak.

Door die drukte is het twitteren van eigen tweets er wat bij ingeschoten – wat Léon ook al wel voorspeld had – maar daar stond in deze Tourmaand tegenover dat we tweets geforward kregen van alles en iedereen die op de een of andere manier bij de Tour betrokken was. Léon’s netwerk gaf ons op die manier een prachtig kijkje inside de Tour. En daar hebben we van genoten.

Nieuwe Tweetkonte

@CorinneBeumer is onze nieuwe tweetkonte. Corinne is een fanatiek twitteraar, geeft haar mening op veel zaken, maar laat de wereld ook – zoals twitteraars van het eerste uur dat doen – voortdurend weten wat ze aan het doen is. Uitermate geschikt in deze vakantietijd lijkt ons. Inside-informatie over het leven van deze Boerhof-telg, waarbij we er vanuit gaan dat ze er met Stöppelhaene zeker bij is en het zal ons niet verbazen als de Pompdagen in Heino ook bezocht gaan worden. En als ze begin augustus haar werk als Adviseur Werkgeversdiensten UWV Stedendriehoek & NW Veluwe weer oppakt zul je zien dat twitter zich ook perfect leent voor beroepsadviezen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.