cd presentatie veluws mannenensemble

Vorig jaar heeft Wim Magré een ensemble samengesteld van zestien ervaren zangers voor de zomerconcerten in Elburg. Totaal trokken deze vier concerten meer dan 2.500 bezoekers, waardoor het plan ontstond om door te gaan met dit mannenensemble. Inmiddels hebben de heren al diverse concerten gegegeven en is de eerste CD een feit!

Op zaterdag 26 juli 2014 geeft het Veluws Mannenensemble o.l.v. Wim Magré een concert in de Hervormde Kerk (Kerkplein 1) te Ommen. Tevens wordt deze avond hun nieuwe CD gepresenteerd! De heren worden begeleid door de zoon van de dirigent: Wilbert Magré op het prachtige orgel van deze kerk. Het concert begint om 20.00 uur.

Het repertoire deze avond bestaat onder andere uit negro spirituals, psalmen en geestelijke liederen. Ook zijn diverse koorsolisten deze avond te beluisteren. Het geheel wordt afgewisseld met instrumentale intermezzo’s door Magré & Magré.

Toegangskaarten zijn te reserveren met € 2,50 korting per persoon via staging2.wimmagre.nl of 0525-685413. Volwassenen betalen dan € 7,50 in plaats van € 10,- en kinderen t/m 15 jaar € 2,50 in plaats van € 5,-.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.