campinggast tankt zonder te betalen

Een 22-jarige man uit Noorwegen, die tijdelijk verblijft op een camping in Heino, is in de nacht van donderdag op vrijdag door de politie aangehouden voor tanken zonder te betalen bij een tankstation aan de Lichtmisweg in Zwolle.

De politie kreeg een melding dat er rond kwart voor twee door een automobilist met een auto met Noors kenteken was getankt zonder te betalen. Later in de nacht werd een andere auto eveneens met Noors kenteken gecontroleerd op de Ceintuurbaan in Zwolle. De bestuurder gaf aan op een camping in Heino te verblijven met andere Noren.

Op deze camping trof de politie ook de auto en de bestuurder die had getankt zonder te betalen. De man is meegenomen naar het politiebureau. Zijn auto is in beslag genomen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.