broekland heeft eigen dorpsfanfare

In navolging van de buurtdorpen Heeten, Wijhe, Olst, Boerhaar, Heino, Luttenberg en Raalte heeft Broekland sinds 6 juli ook een eigen dorpsfanfare. Met een vette knipoog zal de 11 koppige fanfare zaterdag tijdens het Broeklanderfeest op de uitmarkt in het dorpscentrum debuteren.

De elf muzikanten hebben allen hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend en zien dit als een nieuwe uitdaging. De fanfare luistert sinds de oprichting naar de naam Funfare “naar de Tap Toe”.

Het lopen van een korte taptoe zal tot een regelmatig en vast onderdeel van hun programma behoren evenals een parodie op de ouderwetse fanfare. Een tweede optreden zal plaatsvinden tijdens de stoelendans op maandagavond 21 juli om 20.00 uur. Het gezelschap zal op geheel eigen wijze, onder de bezielende leiding van een gelegenheids Tambour-maître, hun muzikale en visuele kunsten vertonen.

Afhankelijk van het succes zal er gekeken worden of er nog een derde optreden komt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.