bordjes beweegroute nu al bekrast

Amper een week na de feestelijke opening van de Kidsbeweegroute zijn al op drie van de twaalf bordjes in Drostenkamp vernielingen aangebracht. “Binnen vijf dagen zijn er drie bordjes ingekrast. Helaas moedwillig, want per ongeluk lukt dat echt niet,” laat Magda Mali-Mous weten.

De Kidsbeweegroute is een gratis route van 1 km voor de jonge jeugd tot tien jaar. Het maakt

het Drostenkamp aantrekkelijker voor gezinnen. Tevens is er een hectometermarkering voor hardlopers en gymnastiekleerlingen.

Initiatiefneemster en realisator van dit project ‘Magda Mali-Mous’ reageert ontstelt op dit nieuws. “Het is natuurlijk diep triest dat binnen 1 week er al 3 bordjes zijn bekrast! Daar heb ik samen met een kidsdelegatie een heel jaar aan gewerkt en zijn we supertrots op. En dat er dan iemand opzettelijk 3 bordjes gaat bekrassen, snap ik echt niet en vind ik schandalig.”

“Dus ik hoop dat diegene die dit heeft gedaan, zich komt melden via kidsbeweegroute@hotmail.com of facebook Kidsbeweegroute. “

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.